Wat is het Roze Boekje?

Het Roze Boekje biedt inspirerende adresjes op het gebied van trouwen & feesten, voor de Lucky Girls van Assepoester Feestkleding.

Het kopen van je trouwjurk is vaak één van de eerste stappen die je als Weddingbelle zet. Maar dan: what comes after that?

Waarschijnlijk wil je dan gewoon zien wat-er-allemaal-is-in-bruidsland. Wat een leuke feest-  of trouwlocatie is, waar je terecht kunt voor heerlijke hapjes & drankjes, waar je je gasten straks mee kunt entertainen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar je wilt wel écht leuke adressen, van moderne bedrijven met leuke, bijzondere & gekke ideeën. En die jou vol enthousiasme kunnen helpen aan de Best Big Day Ever.

Écht leuke adressen

De missie van Het Roze Boekje is dan ook: al die adressen verzamelen die er voor kunnen zorgen dat jij de meest geweldige bruiloft ooit zult hebben. Écht leuke, inspirerende adressen. Als één handig overzicht bij elkaar.

In Het Roze Boekje vind je adresjes in verschillende categorieën: natuurlijk de lekkerste restaurants, waanzinnig coole trouwlocaties, de crème de la crème onder de bruidstaarten, muzikanten die ervoor zorgen dat zelfs je meest ongezellige tante nog uit haar panty gaat op de dansvloer, en noem maar op.

Maar óók leuke accessoires voor je bruidshairdo, originele cadeautjes voor het bruidspaar of de birthdaygirl, véél chocolade, champagne & cupcakes, trouwgadgets, noodoplossingen voor knellende partypumps en meer.  

100% reclamevrij!

Alles is door team Assepoester, Assepoester’s Lucky Girls & de ShopSpotters geselecteerd, dus dit zijn écht dé adresjes die wij cool vinden. Bovendien is Het Roze Boekje 100% reclamevrij, dus je treft geen vervelende banners, pop-ups of alleen maar bedrijven die veel geld betaald hebben om in Het Roze Boekje te worden opgenomen. Al gaat Brad P. persoonlijk voor ons op de knietjes: wij zijn niet omkoopbaar!

Laat je inspireren.

Love & cupcakes,

De redactie van Het Roze Boekje